vad är det med farmville egentligen?

idag har det ätits grekisk mat hos en gammal kompis men stannade dock inte där speciellt länge..
drog hem och snackar med folk på datorn/mobilen istället, inte roligare det men att sitta ensam med massa vuxna = inte särskillt roligt :)
har iallafall fått reda på att det blir camping på Öland om nåra veckor!
Blir spännande med ett nytt ställe, har annars bara campat i Askevik och Västervik så hoppas att det är lika bra där ! Förutom att man måste betala typ 50 spänn för att duscha men tänker ju inte direkt gå runt utan att duscha i en hel vecka så det är det nog värt!
Sitter just nu och väntar på att "Deep Blue Sea" ska börja som går på kanal 6 kl. 21.00, en riktigt bra hajfilm om ja får säga !

Facebook, en grej jag inte förstår mej på med "fejjan" är detta stojjet om Farmville och samtliga spel som liknar detta.. satt själv med detta i början men tröttnade tillslut på det.
Det blir ju som ett beroende för vissa?
som t.ex. min morsa och nåra av hennes kompisar samt deras barn, säger bl.a. det första när dom kommer hem att - TA INTE DATORN! jag måste skörda :)
visst, det är ju delvis mitt fel att hon började med det men ialla fall, de är väl kul ett tag men sen kommer man ju ingenstans och så e det så många som är inne på det att spelet bara segar hela tiden o då sitter man ju där hela kvällen sen istället för att göra det man skulle göra..
jaja, nog om detta, nu ska ja ut och fota lite innan solen försvinner helt bakom häckarna (:

kösspåer


9Juli 2010

halloj! kan ju börja med att berätta att igår så gick jag och en kompis på Shrek 4 o den var faktist hel okej så den kan jag rekommendera!
natten innan det blev det övernattning hos en kompis, och där blev det shopping, träffa nytt folk och massa flumm!
hinner inte skriva mycket mer för ska nämligen åka ut te farsan, men hinner dock berätta att denna ska jag se när den väl kommer till min lilla stad ;

köss


5Juli 2010

usch vad jobbigt det är när man inte kan somna!
gick och la mej igårnatt runt halv tolv skulle jag tro.. läste ut boken som ja höll på att läsa och sen låg och blega lite på tvn i nån halvtimma, tiden gick och ja somna aldrig. gick sedan upp runt 2 för att hämta lite vatten bara för att jag kände fört, gick sen upp kl tre igen för att jag blev hungrig så tog mej lite flingor och satte på tvn igen..
Sen låg ja där tills ja somna runt 04.45 och vaknade kanske runt halv åtta.
som tur var så somnade ja om men bara till halv elva.
Så idag har det vart en otroligt långsam och seg dag, sitter och halvsover just nu :|

Jag har iallafall orkat börja på en ny "skiss" (: kände att de var ett tag sen så tyckte det ar dags nu.
bild kommer på den när jag e klar med den!
Har inget mer kul att skriva för stunden så.. ja går o gör lite nytta nu !
                                                                                ♥


helt onödigt inlägg om ingenting :)


sitter och lär mej denna på keyboarden, han e grym BTW !
har kommit ungefär till halva låten för tillfället och hoppas på att bli klar med den snart.




4Juli 2010

morn på er !

precis ätit lite frukost, flingor blev det, o hade tänkt gå ut och få lite sol på mej men det blir det ju inget av.. ser bara massa moln så långt ögat når. Så jag får sitta inne en dag till istället.
praktiken är över nu iallafall och det ble faktist en ganska rolig vecka !
hade en hund hos oss 2 dagar vid namn Balder, åå så gosig han var :) som tack så fick jag ta med en fin glasdekoration hem som man kan fylla på med blommor och just nu ligger det en gul ros i med lite texasgräs i tror jag det är.
någon dag i veckan så ska de bli bio med sötis Emma, hade nämligen tänkt att se Eclipse och hoppas att den lever upp till boken.
Sitter just nu och försöker hitta massa "mäktiga" låtar som morsan (och delvis jag) vill ha som man kan ligga och lyssna på efter en stressig dag t.ex. och bara ta det lugnt. Dom låtar jag hittat än så länge är med i filmer som Transformers, som det btw kommer en trea av nästa år !

dom här låtarna känner nog dom flesta till som sett den :



älskar speciellt biten vid 3:05 ungefär, bara ryser när jag lyssnar på den !
i know, ja är lite konstig ibland men jag e som jag e :)
det var allt från mej just nu, ha en bra dag !


RSS 2.0